Blomsteriet
7100 Vejle • Vindinggård Center 13 C • Tlf: 30252368
Åbningstider: • Søn - man: Lukket • Tirs - tors: 10 - 17 • Fre: 10 - 18 • Lør: 9 - 13
Lækre armbånd fra =AJA og  Pernille Bulow fair trade armbånd

ET UNIKT FAIR TRADE PROJEKT
”Mit Afrika projekt er mit hjertebarn”
– Pernille Bülow

Pernille Bülow er forretningskvinde, men også mor. I Afrika har hun mødt kvinder, som var mødre, men ingen mulighed havde for at blive forretningskvinder, indtil de blev en del af Fair Trade projektet. Det har fra start af været vigtigt at lære kvinderne at stå på egne ben, hvilket de får mulighed for, ved at skabe deres egen lille virksomhed.

Da Pernille mødte kvinderne kunne de allerede lave perler, men ingen af dem vidste hvordan man brugte perlerne til at lave smykker. Efter at have fået støtte fra Danida begav Pernille sig til Afrika med 4 kvindelige instruktører, 20 design manualer og 20 værktøjskasser under armen.

Disse værktøjskasser er blevet grundlaget for kvindernes selvstændighed. Under første workshop med kvinderne fik de nemlig produceret så mange smykker, at de kunne betale deres værktøjskasser og nu ejer de dem – det var starten på deres virksomhed.

Projektet er en succes fordi kvinderne får viden og muligheden for selv at forbedre deres fremtid – Vi kommer ikke og giver dem en pose penge – de tjener dem selv – og det betyder utrolig meget, både for dem og for os.
Pernille Bülow er godkendt og optaget som associeret medlem af Fair Trade Danmark.

Tørkæder fra Ib Laursen
My Image